Tien jaar geleden stopte het Asser Mannenkoor met geven van Kerstconcerten. Nu vonden de mannen het tijd om die draad weer eens op te pakken. Nog voor de zomervakantie (!) begon het koor enkele nummers van het bestaande kerstrepertoire nieuwe glans te geven. En na enig zoeken pronken er nu ook een aantal nieuwe – internationale – juweeltjes op het programma. Met dit prachtige materiaal gaat het Asser Mannenkoor onder leiding van dirigent Marco Warta, samen met pianist Jan de Roos en violiste Inge Muntendam vier keer het nieuwe kerstoptreden verzorgen en wel op:


Donderdag 14 december SMILDE in de Koepelkerk
Zaterdag 16 december ROLDE in de Jacobuskerk
Donderdag 21 december ASSEN-Oost in de De Schulp
Vrijdag 22 december NORG in de Margarethakerk


Aanvang van de concerten: 20.00 uur
Kaarten á €.15.00 (incl. koffie/thee) zijn online verkrijgbaar.(zie de affiche hiernaast) en voor het concert aan de kassa..

Laatste Nieuws

vrijdag, 01 december 2023 09:00

De nieuwe AlleMansKroniek is uit. Zie menukeuze Informatie en kies daarna AlleMansKroniek. Alleen toegankelijk wanneer je als lid bent aangemeld.

zondag, 05 november 2023 22:00

Tien jaar geleden stopte het Asser Mannenkoor met geven van Kerstconcerten. Nu vonden de mannen het tijd om die draad weer eens op te pakken. Nog voor de zomervakantie (!) begon het koor enkele...

maandag, 21 november 2022 11:11

Even voorstellen: twaalf gouden keeltjes, de Golden Men De Golden Men is een twaalftal mannen van het Asser Mannenkoor, dat het repertoire zowel a capella als met pianobegeleiding zingt. Het...

Aanmelden (alleen voor leden)

Nieuw logo staand 100 jaar

Agenda