Even voorstellen: twaalf gouden keeltjes, de Golden Men

De Golden Men is een twaalftal mannen van het Asser Mannenkoor, dat het repertoire zowel a capella als met pianobegeleiding zingt.

Het repertoire is veelzijdig; van ingetogen tot sprankelend en van Byzantijns tot musical. Ook gaan de mannen eigentijdse nummers als die van John Denver, Simon and Garfunkel en Elvis Presley niet uit de weg.

Naast eigen optredens verlenen de Golden Men met enige regelmaat gastoptredens tijdens concerten van andere koren. In de kerstperiode presenteren de mannen zich met een speciaal kerstprogramma.

Kijk voor optredens van de Golden Men op de Agenda op de homepagina van de website van het Asser Mannenkoor: www.assermannenkoor.nl. Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Daniël Geertsema, telefoon: 0592-315608, mobiel: 06-33706067.

Laatste Nieuws

vrijdag, 01 december 2023 09:00

De nieuwe AlleMansKroniek is uit. Zie menukeuze Informatie en kies daarna AlleMansKroniek. Alleen toegankelijk wanneer je als lid bent aangemeld.

zondag, 05 november 2023 22:00

Tien jaar geleden stopte het Asser Mannenkoor met geven van Kerstconcerten. Nu vonden de mannen het tijd om die draad weer eens op te pakken. Nog voor de zomervakantie (!) begon het koor enkele...

maandag, 21 november 2022 11:11

Even voorstellen: twaalf gouden keeltjes, de Golden Men De Golden Men is een twaalftal mannen van het Asser Mannenkoor, dat het repertoire zowel a capella als met pianobegeleiding zingt. Het...

Aanmelden (alleen voor leden)

Nieuw logo staand 100 jaar

Agenda