Word lid van het Asser Mannenkoor of meld je aan om mee te doen aan het jubileumconcert in 2022

Dit jaar bestaat het Asser Mannenkoor honderd jaar. Eén van de activiteiten in dat jubileumjaar is een spetterend concert op zaterdag 5 november 2022 in theater De Nieuwe Kolk in Assen. Samen met jong talent uit Assen en omgeving verzorgt het koor onder leiding van onze dirigent Marco Warta een avondvullend programma met een zeer afwisselende optredens. We zingen nog wel klassiek mannenkoor repertoire, maar zeker ook - en steeds meer - moderne nummers.

Als je al eens loopt te denken dat een mannenkoor iets voor jou zou kunnen zijn, dan is dit je kans om mee te doen. Je kunt natuurlijk lid worden van het koor, maar je kunt je ook aanmelden om alleen voor het het jubileumconcert te repeteren en op 5 november te stralen op het podium van de prachtige grote zaal waar zo’n 850 mensen in kunnen. Die gaan allemaal ook voor jou uit hun dak. Gegarandeerd. Als je daarna weer stopt, heb je in ieder geval mee kunnen doen aan een prachtig project en als je na 5 november 2022 onderdeel wilt blijven uitmaken van dit leuke koor, kan dat natuurlijk ook. Graag zelfs.

Om te ervaren of zingen in een (project) koor bij je past, zou ik gewoon eens meedoen met een van de wekelijkse repetities op onze vaste donderdagavond, in wijkcentrum De Schulp in Assen. Als je je nu aanmeldt heb je nog een jaar om te repeteren.

Nog meer informatie nodig, bel dan met Fons van Tol, 0592 420360