De maand November staat voor het Asser Mannenkoor in het teken van twee bijzondere optredens. Het koor gaat dan namelijk in twee unieke concerten samenwerking aan met dameskoren.

Het eerste concert is op zaterdag 2 november. Dan wordt Ravenswoud , vlakbij Appelscha, aangedaan. Daar vult dan het vrouwenpopkoor Daisy Bells uit Harkstede naast de Asser mannen het podium van Dorpshuis De Wijken. Het zal een zeer afwisselende avond worden met in totaal meer dan zestig zangers en zangeressen. Het avondvullende programma begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn te koop aan de kassa van het Dorpshuis aan de Veenwijksweg 5 in Ravenswoud.

Op zaterdag 23 november staan de mannen weer op de planken met een dameszanggroep. Dan is het vocaal ensemble Female Voices te gast in het Najaarsconcert van het Asser Mannenkoor. In dit concert bezingen de mannen en vrouwen de vier natuurelementen, Water, Vuur, Aarde en Lucht. Het Najaarsconcert vindt plaats in het Kerkcentrum De Bron aan de Einthovenstraat (hoek Nobellaan) in Assen. De aanvang is om 20.00 uur. Kaarten zijn nu al te reserveren via de website van het Asser Mannenkoor en kosten 15 euro (incl. pauzedrankje).

Zie ook de affiches op de voorpagina van onze website.