“ ROAD TO FREEDOM”

Is het thema van het jubileumconcert door het Asser Mannenkoor ter gelegenheid van haar 95 jarig bestaan. Een weg die een aantal aspecten van vrijheid muzikaal vertolkt. Muziek vanaf de jaren dertig van de vorige eeuw tot muziek uit deze eeuw. Van Afrika tot aan New York. Zoals U gewend bent van het koor zal ook deze show meer dan alleen koorzang bevatten. Het krijgt op de trip medewerking van:  The Freetime Dixielanders,  Djembé-ensemble Fluitenberg, dansers van studio Postema en zangeres Froukje de Boer .

Begeleiding: Jan de Roos en combo

Dirigent Bert Lammers van het Asser Mannenkoor  heeft de muzikale leiding en de regie wordt verzorgd door Yolli van Kan en René Paskamp.

Toegangsprijs 17,50 incl. pauzeconsumptie. Kaarten verkrijgbaar op www.dnk.nl of aan de kassa van De Nieuwe Kolk.